Bejži čopič, kurent gre 2017

24. februarja smo v Miheličevi galeriji izvedli že 13. likovno kolonijo Bejži čopič, kurent gre. Namen likovne kolonije je bil pomagati socialno ogroženi družini iz Pohorja. 

Skupaj smo uspeli zbrati 1190€. Likovna kolonije je bila kot vsako leto uspešna. Zahvaljujemo se vsem, ki so prišli in licitirali, predvsem županu mestne občine Ptuj, princu karnevala, Lions klubu Ptuj in leotom iz cele Slovenije, ki so se dogodka udeležili.

Posebna zahvala gre Miheličevi galeriji, ki nam je omogočila prostor za licitacijo in gostilni Pan za pogostitev. Najbolj pa bi se radi zahvalili vsem slikarjem, ki so svoje slike donirali v dobrodelne namene: Helena Rožencvet, Živa Tomanič, Katarina Zakrajšek, Sara Čeh, Zlatko Lazar, Frac Simonič, Nadja Punčuh, Branko Zupanič, Vesna Kamenšek, Nina Pufič in Gregor Samastur.

V prihodnjih dneh bomo z denarjem, zbranim na dobrodelni koloniji, družini kupili pohištvo, ki ga nujno potrebuje. Pomagali jim bomo odplačati račune, materi samohranilki pa bomo pomagali poiskati službo.

We serve!