Božična stojnica 2017

15. in 16. decembra 2017 smo izvedli naš največji projekt leta – dobrodelno božično stojnico. Kot vsako leto smo se v projekt spustili z ciljem, da obdarujemo čim več družin. Na stojnicah smo zbrali več kot 2200€, z donacijami, ki smo jih zbirali že od septembra, pa smo zbrali skoraj 6000€. V tem rekordnem letu smo obdarovali več kot 80 družin.

V petek, 15.decembra, je dobrodelna stojnica potekala v Mercator Centru Ptuj, v  Qlandiji na Ptuju, ter v Jager centru Ptuj, v soboto, 16. decembra, pa v Mercator Centru Ptuj, Qlandii Ptuj, ter Jagrih Gorišnica in Majšperk. Na stojnici smo v zameno za dobrodelne prispevke ponujali kekse, zeliščne soli in delavnice za vaše najmlajše.

Posebna zahvala Klubu ptujskih študentov in Rotaract klubu Ptuj, ki sta sodelovala pri projektu. Brez teh klubov stojnica ne bi bila tako uspešna. Veselimo se sodelovanja v prihodnosti.

Seveda pa hvala vsem, ki ste stojnice obiskali. Hvala vsem trgovskim centrom, ki so omogočili potek stojnice. Z zbranim denarjem smo več kot 80. socialno ogroženim družinam kupili prehranske pakete, njihovim otrokom pa smo uresničili božične želje.

We serve!