Božična stojnica 2016

16. in 17. decembra 2016 smo izvedli naš največji projekt leta – dobrodelno božično stojnico. Kot vsako leto smo se v projekt spustili s ciljem, da obdarujemo čim več družin. Na stojnicah smo zbrali 1547€, kar je skupaj z donacijami naneslo več kot 3000€. Z vašo pomočjo smo v predbožičnem času 2016 obdarovali 46 družin.

V petek, 16.decembra, je dobrodelna stojnica potekala v Europarku v Mariboru in v Qlandiji na Ptuju, v soboto, 17. decembra, pa v Q centru in Mercator centru na Ptuju. Na stojnici smo v zameno za dobrodelne prispevke ponujali ročno narejene izdelke.

Posebna zahvala Klubu ptujskih študentov in Rotaract klubu Ptuj, ki sta sodelovala pri projektu. Brez teh dveh klubov stojnica ne bi bila tako uspešna. Veselimo se sodelovanja v prihodnosti.

Seveda pa hvala vsem, ki ste stojnice obiskali. Hvala vsem trgovskim centrom, ki so omogočili potek stojnice. Z zbranim denarjem smo 46. socialno ogroženim družinam kupili prehranske pakete, njihovim otrokom pa smo uresničili božične želje.

We serve!