Dobrodelna velikonočna stojnica z ustvarjalno otroško delavnico

Leo klubi smo prostovoljna, neprofitna združenja mladih med 16. in 30. letom starosti, ki nudimo socialno ogroženim posameznikom in družinam humanitarno pomoč. V ta namen organiziramo različne dobrodelne projekte, na katerih zbiramo prostovoljne prispevke. V zadnjih letih so bila to največkrat finančna in materialna sredstva, s katerimi smo obdarili številne posameznike in družine v lokalnem okolju.

S tem namenom tudi letos organiziramo dobrodelno velikonočno stojnico in otroško delavnico, na kateri bomo zabavali otroke in izdelovali različne velikonočne okraske. Vsa zbrana sredstva bomo namenili za financiranje maturantskega plesa dijaku, kateri se nam je vtisnil v spomin s svojo pridnostjo in dobrosrčnostjo, vendar mu starši tega ne morejo omogočiti.

Stojnica bo potekala v soboto, 31.3.2018, v Mercator centru Ptuj na Špindlerjevi ulici 3.

Postojite pred našo stojnico in s prispevkom nekomu polepšajte praznike. V zameno vam bomo z veseljem podarili manjšo kreativno pozornost. Za vse prispevke se vam že v naprej iskreno zahvaljujemo.

Prijazno vabljeni!

Pomagamo – We Serve!

P.S. Tisti, ki se naše stojnice ne boste mogli udeležiti, pa bi vseeno radi pomagali, lahko prostovoljne prispevke nakažete na naš transakcijski račun (Leo klub Ptuj):
IBAN: SI56 6100 0000 6593 922
BIC: HDELSI22
Prešernova ulica 6, 2250 Ptuj